2013. december 1., vasárnap

Magas vöröses-szőke kaukázusi múmiák Kínában, fotók a kínai piramisokról



Magas vöröses-szőke kaukázusi múmiák Kínában, fotók a kínai piramisokról és arról hogyan tüntethető el viszonylag gyorsan egy épített alakzat a fásítás segítségével.

 
Tall Caucasian Mummies of China

Magas kaukázusi múmiák Kínában

A késői 1980-as években tökéletesen megőrzött 3000 éves múmiák kezdenek feltűnni a távoli kínai sivatagban. Hosszú, vöröses-szőke haj, európai jellemzők, és nem úgy tűnik, hogy az ősei lennének a mai kínai embereknek.

Egy olyan lelet, amin a hagyományos történetírás töri a fejét, a genetikai vizsgálatok kutatói azt találták, hogy kaukázusi emberek éltek a nyugat-kínai Tarim-medencében ezer évvel a kelet-ázsiai népcsoportok megérkezése előtt.

Loulan-i szépség az oldalán feküdt mintha aludna, rengeteg vörös haja keretezi fejét, lábán rongyos mokaszin, az egyik legjobb állapotban fennmaradt a múmia amit valaha találtak.

Nagyjából 3800 esztendős, a homok alatt felfedezték fel Xinjiang tartományban Nyugat-Kínában, a lesoványodott jellemzők elárulják egy arc csontszerkezetét, amely meglepően hasonlít a kaukázusi kinézetű nőkre.

Egy csapat amerikai és kínai kutatók dolgozik a svédországi laboratóriumban, elemzik a DNS mintákat, megerősítik, hogy ő és más múmiák indoeurópai származásúak.

Tall Yingpam múmia:
0:31

Fotók a kínai piramisokról:
3:06


A képsorok között három érdekes kép, ami alapján jól látható hogyan tűnik el az épített alakzat:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése