2014. április 4., péntek

A homoszexualitás és a negatív diszkrimináció...

Nem tudtam megállni, kikívánkozik belőlem a vélemény, hogy miért?
Mert ez már tényleg sok!

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_04_04/A-Mozilla-vezetoje-lemondott-mert-ellenzi-a-melegek-hazassagat-1711/

Úgy érzem itt az ideje a melegeknek felemelni a szavukat a negatív diszkrimináció ellen, mert a homoszexualitás megtűrt dolog kell maradjon, nem pedig támogatott és ezáltal követendő.
Kizárólag azért a Jó Isten úgy alkotta meg az embert hogy a két nem egymáshoz passzoljon, a gyermeknemzés kizárólag így tud működni! Ha ennyire szembemegyünk a hagyományos értékekkel felrúgunk mindent amit kaptunk őseinktől, ami minden lehet de jó semmiképpen nem!
Mert akkor fel kell tenni a kérdést: most tulajdonképpen provokálják a normális, avagy hagyományos szexualitással rendelkező embereket?

Ahol ráakadtam:
https://www.facebook.com/titkolthirek/posts/619563678137410

Megjegyzésem a cikkhez:


Elgondolkodtató... szomorú hogy a Mozilla Firefox -ban is csalódnom kell, már mindent ellepett globál-liberalizmus... nem támogatom hogy bárkit szexuális irányultsága miatt hátrány érjen, a melegeket sem bántanám soha, de hogy a világ így megfordult...??? hogy már lassan azt kell szégyellni ha valaki a normális férfi-nő kapcsolatot és házasságot támogatja, hát ez már tényleg sok! Tehát már nem viselhet hivatalt vagy érhet el komoly pozíciót a normális ember?? Ez már tényleg gyomorforgató!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése