2013. július 3., szerda

Teljes világunk anomália, Edward Snowden megérdemelné a védelmet





Edward Snowden megérdemelné hogy a világ megvédje! Sokan vagyunk rá kíváncsiak mi lesz végül ebből az ügyből. Azt hiszem most kellene egy nagy nemzetközi összefogás, jó alap lenne ahhoz hogy a semmibe vett tömeg megmutathassa az erejét. Mert már sokan értjük, hogy a válság a jelenlegi pénzügyi rendszer csődjét jelenti, valamit amit már nem lehet tovább működtetni. Az elvárt (így kamattal terhelt) jövőbeli növekedésen alapuló gazdasági rendszer nem fenntartható, mert számtalan tényezőt nem vesz figyelembe, például minket kisembereket, akikre ennek megtermelésének teljes súlya hárul. Továbbá azt is látjuk mit művel a háttérhatalom azokkal akik megpróbálják megmutatni mi van a színfalak mögött. Talán most még többen megértik mekkora felelőssége van a világ írni-olvasni tudó felének a jelenlegi rendszer fenntartásában. Az írni nem tudók, a lét peremén élők felé, rengetegen vannak sokkal többen mint mi, de tőlük nem várhatjuk hogy cselekedni fognak, hiszen a mindennapi betevő megteremtéséhez sincs elég erejük. Nehéz szembenézni vele de bizony a napi 1-2 dollárból élők sorsra is a mi kezünkben van.      
 

Forrás:


2013. július 3. Evo Morales elleni bűncselekményt soron kívül vizsgálja UNASUR !!!
Egy hatalmas bűncselekmény, ami a 3 eu ország elkövetett Boliva államfője, Evo Morales ellen. Moszkvából hazatérve 3 eu ország tagadta meg a légtér használatát, leszállási engedélyt. Ezek : Franciaország, Portugália és Olaszország.
Ezért az UNASUR (Unió Dél-amerikai Nemzetek Szervezete)azonnali rendkívüli ülést tart, hogy foglalkozzon ezzel a kérdéssel," mondta a külügyminiszter Patiño, egy sajtótájékoztatón, melyet a Telesur adott le.
http://www.panorama.com.ve/portal/app/push/noticia72596.php
Kiegészítés:
Ez ügyben az összefogás sokkal nagyobb, mint, amit itt olvashatunk. Az írtam, hogy az UNASUR (Délamerikai indián Unió) azonnal értesítette az egész világot a … Usa akciója ellen. Dél-Amerika lakossága 390 millió ember. Ezért nem jött össze az Usa idióta ötlete, mert 10 percen belül lebuktak. Putyin is azonnal intézkedett, Irán azonnal a vezető híreiben hozta le a terror akciót. Irán jelenleg 130 tagországból álló NAM-szerveztnek a vezetője, akik Ensz tagok is, ami az ENSZ 75 %-át teszi ki…

2013. július 3. - Evo Morales Bécsben várja, hogy hazatérhessen Bolíviába
Evo Morales Bolivia államfője júli 2-án kedden, Moszkvából-Bolíviába tartó gépét
3 európai ország megtagadta, hogy a légterén áthaladjon. Ez a 3 ország :Franciaország, Portugália és Olaszország.
Ausztria dicséretére váljék, hogy ebbe az aljas magánakcióban nem volt hajlandó részt venni és természetesen engedélyt adott, hogy az ők légterét használja, Bécsbe leszállhasson a gép, míg újabb instrukciót kap.
http://www.panorama.com.ve/portal/app/push/noticia72582.php

2013. július 3. - Evo Morales menetrend szerinti gépét fogva tartották
Evo Morales Bolívia államfője júli 2-án kedden, Moszkvából-Bolíviába tartó gépét
3 európai ország megtagadta, hogy a légterén áthaladjon. Ez a 3 ország :Franciaország, Portugália és Olaszország. Tudniillik a… Usa leszólt nekik, hogy ne engedjék a légterükbe.
Ausztria dicséretére váljék, hogy ebbe az aljas magánakcióban nem volt hajlandó részt venni és természetesen engedélyt adott, hogy az ő légterét használja.
Mikor Evo Morales nyilvánosságra hozta az esetet és közölte, hogy nem hagyja büntetlenül a 3 ország magánakcióját, felülvizsgálják a nemzetközi kapcsolatokat Latin-Amerika és Európa között.
Utólag arra hivatkozott a 3 nemzetközi törvényt szegő ország, hogy gyanújuk szerint a gépen Edward Snowden is rajta volt, aki feltárta a nagy nyilvánosság előtt Usa aljas kémprogramját.

2013. július 2. - Edward Snowden mellett, aki lebuktatta Usa kémkedéseit,
az egész világ kiáll érte, mondta Moszkában Nicolas Maduró Venezuela államfője.
Továbbá közölte, hogy az egész emberiségnek tett szívességet azzal, hogy nyilvánosságra hozta Usa kémkedéseit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése