2013. augusztus 23., péntek

Hagyaték amit őrizni kell

Ha elhagyjuk gyökereinket, nem ápoljuk hagyományainkat és már nem adjuk át a későbbi generációknak akkor elveszünk, mert nem élő az a nemzet kinek múltja nincsen, hogyan is lehetne akkor jövője?

Korunkig megőrizték népmeséink, népdalaink az ősi csillagászati hagyományokat, melyek eddig a továbbélést jelentették, csak rajtunk áll hagyjuk-e elveszni...

Sokan szidják a mai fiatalokat, érdektelennek nevezve őket, de tegyétek szívetekre kezeteket, valóban megtettetek mindent hogy ismerjék az értéket és ne vesszenek el?

Ne szidd, inkább a szeretet erejével küzdj értük! Nehéz világba születtek, ez Te is tudod jól, amíg kicsik meséld a népmeséket, ha nagyobb vidd el szerte az országban és azon túl is, mindenhová ahol magyar szót hallhat, mutasd meg az értékeket, tanítsd az életre, ne tiltsd a TV-től inkább mutass jobbat! CSAK RAJTAD ÁLL UTÓDAIDBÓL MILYEN EMBER VÁLIK MAJD!



 Kalotaszegi piramis
http://www.youtube.com/watch?v=6xhqbpU33oY



Hagyaték amit őrizni kell:

Ősi írás a Kárpát-medencében
Érthetetlen számomra ahogy mostanában megpróbálják hitelteleníteni az ősi írással kapcsolatos kutatásokat. Mit gondoljak erről? Minek tudjam be az emberi butaságot?
Kinek származhat ebből bármilyen kára? Miért bűn és különösen miért elítélendő az, ha néhányan tudni akarjuk mit jelentenek ezek a vésetek?
Bevallom jómagam nem hiszek egy nép kiválasztottságban, de hiszek abban hogy egyénileg Isten által mindannyian kiválasztattunk valamire. Mindenkinek megvan a maga dolga ebben a világban, az enyém az hogy megismerni vágyjam gyökereimet.
Kérlek adj egy lehetőséget nekem, megpróbálok bizonyítékokat felsorolni, hátha sikerül benned is felkeltenem az érdeklődést, hátha megérted miért olyan fontos Székelyföld sorsa.
Mert a nép aki még múltját sem ismeri, vajmi kevés eséllyel néz a jövő megértése felé.
Mert bármit meg lehet hazudtolni, csak azt nem, ami tárgyi valóságában nyilatkozik meg nekünk! Amit meg lehet fogni, amit meg lehet nézni, azt már bizony nehéz, a régészeti leleteket nagyon nehéz hitelteleníteni.
Ne higgy el nekem semmit, pontosabban senkinek se higgy, mindig csak magadnak, csak a saját szemednek! Tartsd magad annyira hogy ne fogadd el bármit is olvasol, próbáld inkább a forrásokat ellenőrizni, és ezzel a saját meggyőződésedet kialakítani. 
A legújabb genetikai, régészeti, kulturális kutatások és a legfejlettebb tudományos módszerek eredményei alapján a Magyarság őshonosnak számít a Kárpát-medencében, vagy ha mi nem is, de az írásunk bizonyosan.
  
Leletek amiken Székely-Magyar rovásírásos feliratokat találunk:
Isten Anya lelőhely: Tordas I.e. 7.000- 3.500
Bánáti pecsétnyomó Lelőhely: Erdély, Párta I.e. 7.000- 3.500
Függő Lelőhely: Románia, Karácsonykő, Rézkor
Beszterce völgyi pecsételő Lelőhely: Románia, Farkasa I.e. 6.000-5.000
Szobortöredék Lelőhely: Magyarország, Kisunyom, I.e. 5.000-4.000
Kerámiatöredék Lelőhely: Magyarország, Kisunyom, I.e. 5.000-4.000
Nádor völgyi korong Lelőhely: Erdély I.e. 7.000- 3.500
Amulett Lelőhely: Románia, Farkasa I.e. 6.000-5.000
Szobortöredék Lelőhely: Erdély, Hosszúfalu-Kisfentős Bronzkor (Felirat: Isten)
Övcsat Lelőhely: Magyarország, Karcag XI-XII.század
Urna Lelőhely: Franciaország, Glozel, I.e. 700- I.u. 300
Korsó Lelőhely: Magyarország, Tiszalök I.e. V. század
Harci fokos tokja (bronz) Lelőhely: Olaszország, Róma, I.e. X-XI. század
Cseréptöredék Lelőhely: Erdély, Lozna, Bronzkor
Füles korsó Lelőhely: Olaszország, Caere, I.e. VII. század
Nikolsburgi magyar rovás ABC XIV.-XV. század
A szimbólumokról:
A 10.000 éves magyar kontinuitás - Michelangelo Naddeo ~ VNTV

Torma Zsófia a világ első régésznője (ezt szinte senki sem tudja) sajnos Klebelsberggel szemben alulmaradt, de nekünk már van információnk, rajtunk áll hagyjuk-e elhallgatni örökre életművét vagy teszünk valamit érte:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése